Programare

Hotel Internațional Sinaia vă așteaptă cu unul dintre cele mai luxoase și moderne SPA-uri de pe Valea Prahovei! Echipa noastră de terapeuți vă oferă o gamă variată de tratamente care vor diminua efectele stresului cotidian și vă vor îmbunătăți starea de spirit.

Accesul în Zona VIP (saună umedă/ uscată, salină, Jacuzzi cu fotolii de masaj), fără rezervarea prealabilă a unei terapii se poate face contra cost, în limita disponibilității, pentru un interval orar de două ore. Accesul în Zona Wellness (piscină apă sărată/ dulce, saune, jacuzzi interior/exterior) este gratuit pentru clienții hotelului.

TERAPII

Aromaterapie
50/80min, 250/320 lei

Un tratament holistic ce combină puterea uleiurilor esențiale cu tehnici de masaj de relaxare pentru a detensiona mintea, a revigora musculatura obosită, a hidrata și purifica pielea.

Deep Tissue
50/80min, 250/320 lei

Acest masaj profund relaxează și alungă tensiunile musculare cronice, diminuând contracturile severe. Stimulează eliminarea toxinelor și oxigenarea sângelui.

Shiatsu
50/80min, 250/320 lei

Această tehnică de masaj japonez se bazează pe aplicarea presiunii pe meridianele principale ale corpului. Este un tratament în care nu se folosesc uleiuri sau creme, recomandat pentru eliminarea tensiunilor musculare și a blocajelor energetice.

Balinese
50/80min, 250/320 lei

Un tratament intens cu uleiuri esențiale pentru relaxarea și ameliorarea blocajelor musculare, realizat atât prin aplicarea de tehnici de presopunctură cât și a mișcărilor ample de masaj.

Detox
50/80min, 250/320 lei

Acest tratament energizant ajută la îmbunătățirea aspectului pielii, prin eliminarea celulelor adipoase și a retenției de apă.

Terapia cu pietre calde
50/80min, 250/320 lei

Această terapie relaxează mușchii și stimulează circulația sângelui, folosind pietre vulcanice calde pentru îmbunătățirea nivelulului de energie și promovarea relaxării corpului și a minții.

Terapie de cuplu
50/80min, 500/640 lei

Alege tratamentul preferat si bucura-te de un masaj in doi.

OPȚIONALE

Reflexologie
30 min, 120 lei

Tratament chinezesc al labei piciorului care stimulează circulația sângelui și ajută la reducerea stresului.

Scrub de zahăr bio nerafinat
25 min, 120 lei

Este o sursă naturală de acid glycolic (AHA) care încurajează regenerarea celulară și promovează o piele suplă și revitalizată.
Este un scrub de o intensitate medie, potrivit și recomandat în special pentru pielea sensibilă.

Exfolierea cu sare Epsom
25 min, 120 lei

Remineralizează corpul prin continutul ridicat de magneziu și îmbunătățește circulația. Îmbogățit cu un amestec de uleiuri esențiale special formulate pentru promovarea detoxificării organismului, acest tratament redă strălucirea pielii și îmbunătățește tonusul tegumentar.

*Daca Tratamentul “Opțional” este achiziționat împreună cu o altă terapie, se va aplica o reducere de 20% față de prețul de listă al tratamentului opțional.

Vă recomandăm să faceți programarea cu cel puțin o zi înainte la Recepție.
Copiii sub 16 ani nu au acces în zona VIP.
Accesul copiilor sub 14 ani în zona de Wellness se face doar sub stricta supraveghere a părinților.

Accesul copiilor sub 14 ani în saune este strict interzis.
Vă recomandăm să ajungeți la SPA cu minimum 30 de minute înaintea începerii tratamentului pentru a beneficia de facilitățile zonei VIP.
Din politețe pentru următorii clienți suntem obligați să scurtăm durata tratamentelor la care se întârzie, pentru a ne încadra în intervalul orar rezervat.
Vă rugăm să informați recepția dacă suferiți de vreo problemă de sănătate sau dacă sunteți însărcinată, la momentul rezervării. Pentru relaxarea dumneavoastră și a celorlalți clienți, vă rugăm să nu folosiți telefoane mobile și tablete.
Anulări: Dacă trebuie să anulați sau să reprogramați rezervarea, vă rugăm să contactați Recepția cu minimum patru ore înainte de ora începerii tratamentului. Pentru tratamentele nemodificate sau anulate cu mai puțin de patru ore înainte de ora stabilită se va percepe întregul cost al serviciului.
Ținuta: Pentru oaspeții hotelului recomandăm folosirea halatelor și a papucilor din camere și a costumelor de baie pentru spațiile comune.
Cliențior externi le punem la dispoziție vestiare echipate cu halate și papuci.
În cazul în care utilizați zonele comune după tratament, vă rugăm să nu intrați în apă cu ulei de masaj/creme etc.

Accesul în Zona Wellness (piscină, saune, jacuzzi) este gratuit pentru clienții hoteluluIi.

Pentru o programare la MASAJ, puteti suna la 0344 403 836 sau la interior 900 de la telefonul din
camera.