(Cocoșel de munte, ciolan de porc cu os, piept de rață afumat, coasta de porc, carne de porc la garniță, varză călită, cartofi rosti, mămăligă, murături asortate, sos de usturoi)
Pulpă de raţă confit* cu mămăligă şi varză tiroleză - 120g, 100g, 100g, 66 lei
(Pulpă de rață, mămăligă, varză tiroleză, sare, condimente)
Vasul bucătarilor*
150g/ 100g, 50g, 30, 30g, 73 lei
(Carne de porc la garniţă, cârnaţi afumaţi, sos roşu, cartofi fierţi, arpagic, castraveţi muraţi, sare, condimente)
PREPARATE TIROLEZE
Mușchi de vită pe piatră încinsă (se prepară la masă)** - 200g, 100g, 150g, 130 lei
(Mușchi de vită* maturat, cartofi prăjiți, piure de mere, sos usturoi și sos thai, sare, condimente)
Ciolan copt cu varză călită** - 300g, 200g, 83 lei
(Ciolan de porc, varză, sare, condimente)
Tigaie elvețiană*/**
300g, 73 lei
Mușchi de porc, cartofi, ciuperci, cârnați proaspeți, piept de pui, sos de roşii, sos sweet &cilli, sare, condimente)